Lilian Weerdesteijn

OVER MIJ

SOMS MOET JE VERANDEREN OM JEZELF TE KUNNEN BLIJVEN
Ik ben Lilian Weerdesteijn. Naast dat ik moeder ben, partner, dochter, zus, vriendin en nog zoveel meer andere rollen in mijn leven heb, ben ik coach en therapeut. Samen met mijn man en onze twee dochters woon ik in Assendelft.

Voordat ik moeder werd, dacht ik dat ik mijzelf goed kende “Little did I know”. De komst van de kinderen zorgde er regelmatig voor dat er iets in mij getriggerd werd.
Meisje
Tijdens mijn eigen persoonlijke zoektocht werd ik mij bewust van alle beperkende gedachtes en overtuigingen die ik deed. En nu zeg ik bewust “deed” want ik deed ze zelf! Alleen hoe veranderde ik een patroon, wat ik al zolang deed?

Mijn nieuwsgierigheid maakte dat ik opleidingen, trainingen en masterclasses volgde waardoor een carrière switch zich ontvouwde. Inmiddels coach ik sinds 2019 kinderen, jongeren en volwassenen die, net als ik destijds, niet lekker in hun vel zitten, last hebben van angsten en onzekerheden. Ik laat ze de regie terug nemen over hun leven waardoor ze niet alleen vrijheid, rust en zelfvertrouwen ervaren maar ook vol vertrouwen hun toekomst tegemoet gaan.

Door te werken met het onbewuste op een diepere laag, kunnen mensen hun problemen sneller oplossen met geweldige resultaten.

EÉN GEHEEL..

Verlangen, Wilskracht & Geloof
Ik geloof dat alles met elkaar verbonden is. Lichaam en geest, ouder en kind. Het hoort bij elkaar en het vormt één geheel.

Weet dat ik niet de perfecte ouder ben, niet de perfecte partner of de alwetende coach. Ik werk met dat wat er is en bij mij kan jij 100% jezelf zijn, alle delen in jouw zijn welkom wat betekent dat jij je veilig kan voelen bij mij. De oplossing zit in jou en ik begeleid je graag om jouw eigen oplossing te vinden waardoor jij, dat wat je niet meer dient, gaat los laten en met een gevoel van vrijheid en vertrouwen, optimaal gaat GENIETEN.

Wanneer jij klaar bent om die positieve verandering in jezelf mogelijk te maken waar jij zo naar verlangt, sta ik voor je klaar om je te begeleiden op jouw reis.
Handen