Lilian Weerdesteijn

OVER MIJ

SOMS MOET JE VERANDEREN OM JEZELF TE KUNNEN BLIJVEN
Ik ben Lilian Weerdesteijn. Naast dat ik moeder ben, partner, dochter, zus, vriendin en nog zoveel meer andere rollen in mijn leven heb, ben ik coach en therapeut. Samen met mijn man en onze twee dochters woon ik in Assendelft.

Mijn ontdekkingsreis begon rond mijn 35ste, uit nieuwsgierigheid naar persoonlijke groei. Na het volgen van verschillende opleidingen, trainingen en masterclasses, besloot ik mijn carrière een nieuwe richting te geven. Nu werk ik al geruime tijd als coach en therapeut, zowel met kinderen als volwassenen.
Meisje
Opleidingen hebben mijn pad verrijkt: een NLP-training wekte mijn interesse voor zingeving. De opleiding tot Integratief Kindercoach aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie toonde me de cruciale rol van ouders in de ontwikkeling van een kind. Een opleiding tot Holistisch Gezinstherapeut bij Dreamchild en het gebruik van Kinesiologie bevestigden nogmaals de onlosmakelijke band tussen ouder en kind.

Door de krachtige transformaties die ik zag bij mijn cliënten, dankzij het werken met het onderbewuste, was specialisatie in hypnotherapie een logische keuze. Deze specialisatie heb ik gevolgd aan het Hypnose Instituut Nederland in Assendelft.

Ik heb mij o.a. ook gespecialiseerd in Kinderhypnose, de Virtuele Maagband en EFT (Emotional Freedom Technique).

Hypnotherapie is voor mij magisch. Het herstelt de puzzel van het leven. Diepgewortelde belemmeringen en overtuigingen worden opgelost in een heerlijke, diepe staat van ontspanning. Cliënten kunnen vrij en onbelast verder, vaak al binnen 3 tot 5 sessies.

EÉN GEHEEL..

Verlangen, Wilskracht & Geloof
Ik geloof dat alles met elkaar verbonden is. Lichaam en geest, ouder en kind. Het hoort bij elkaar en het vormt één geheel.

Weet dat ik niet de perfecte ouder ben, niet de perfecte partner of de alwetende coach. Ik werk met dat wat er is. En bij mij kan jij 100% jezelf zijn. Alle delen in jou zijn welkom, wat betekent dat jij je veilig kan voelen bij mij. De oplossing ligt in jou, en ik begeleid je graag om die te vinden.

Wat jou niet langer dient, mag je loslaten. Met een gevoel van vrijheid en vertrouwen kan je weer volop genieten.

Wanneer jij klaar bent om die positieve verandering in jezelf mogelijk te maken waar jij zo naar verlangt, sta ik voor je klaar om je te begeleiden op jouw reis.

Lieve groet, Lilian
Handen