Hypnotische maagband
HYPNOTISCHE MAAGBAND
Gewicht verliezen en je lekkerder in je vel voelen is vaak meer dan alleen een fysieke transformatie. Het heeft niet alleen te maken met uiterlijk, maar ook met innerlijk welzijn en emotionele balans. Wanneer je op een positieve manier werkt aan je gezondheid en gewicht, heeft dit invloed op je zelfbeeld, zelfvertrouwen en algemene tevredenheid met jezelf.

Voelt jij je minder comfortabel in je vel? Voel je je ontevreden over hoe je eruit ziet? Heb je steeds weer dezelfde outfit aan? Ben je snel buiten adem? Doe je niet mee met actieve spellen met je kinderen?

Heb je een "kort lontje" en doe je kortaf tegen de mensen die je liefhebt, zoals je partner én je kind(eren) waardoor onbewust de liefdevolle band met jezelf en andere wordt verstoord ?

Lees dan verder en krijg weer de controle terug én geniet!

Herkenbaar?

Hoe komt het toch dat het lijkt alsof je gesaboteerd wordt door je eigen brein bij iedere afvalpoging? Dat je op maandag met frisse moed begint met gezond eten, en voor je het weet heb je die reep chocolade, chips, of … al weer opgegeten. En dan denk je; het is nu toch al verpest, ik begin morgen wel weer.

Maar…het voelt niet goed. Je voelt je niet comfortabel in je lichaam. Ondanks dat het overgewicht je vreselijk dwars zit, lukt het je maar niet om blijvend gewicht te verliezen.

Onbewuste

Wist jij dat je bewust maar 5% de controle hebt over alles wat je doet? De 95% waar je geen controle over hebt doe je volledig automatisch en dus onbewust.

Je kunt je voorstellen dat je ontzettend veel doorzettingsvermogen moet hebben om je slechte eetgewoontes te transformeren naar nieuwe en gezonde gewoontes. Je brein werkt energiebesparend en kiest daarom eerder voor het bekende, onbewuste patroon.

Alleen jij wilt dat niet meer!

Voordelen

✓ Sneller een vol gevoel hebben, net als bij de echte maagband
✓ Geen last van complicaties, wondpijn, narcose of andere chirurgische nadelen
✓ Vele malen goedkoper
✓ Blijvende verandering in eetgedrag waardoor je slank blijft.
✓ Motivatie om je doel te bereiken op onbewust niveau
✓ Het verlangen je lichaam te bewegen verhogen
✓ Je verlangen naar voedzaam en gezond voedsel verhogen
✓ Achterliggend ontstaan van overgewicht aanpakken indien aanwezig

Hoe ziet het programma eruit?

Jouw transformatie in circa 16 weken.
Afvallen zonder dieet door de kracht van jouw onbewuste
De Hypnotische Maagverkleining is een zeer effectieve methode om gewicht te verliezen. Met dit systeem wordt een virtuele maagband in het onderbewuste geplaatst.

Het eten wordt hoofdzakelijk bepaald door gedrag dat wordt aangestuurd door de hersenen. Door gebruik te maken van hypnose, kun je blijvende veranderingen teweegbrengen, met alle voordelen van een “echte” maagband. Een belangrijk verschil met de fysieke maagband is dat de virtuele maagband ook alle psychologische aspecten aanpakt. Hoewel sommige van deze psychologische aspecten in ziekenhuistrajecten wel worden besproken, wordt er zelden op het onbewuste niveau aan gewerkt, zoals bij hypnotherapie.

Bovendien is de hypnotische maagverkleining aanzienlijk effectiever. Terwijl slechts 50% van de mensen met een fysieke maagband baat heeft, laat de hypnotische maagverkleining een succespercentage van 82,4% zien, zonder dat er fysieke risico’s aan verbonden zijn.

Overgewicht ontstaat vaak als gevolg van specifieke levensgebeurtenissen. Mensen zoeken dan troost in voedsel en breiden geleidelijk hun eetgedrag uit. Dit patroon wordt in de hersenen vastgelegd en blijft zich herhalen.

Met de hypnotische maagverkleining plaatsen we niet alleen een virtuele maagband om sneller een vol gevoel te ervaren, maar we pakken ook de onderliggende triggers aan die onbewust leiden tot eetdrang. Deze aanpak is zeer geschikt voor mensen die automatisch te veel van het verkeerde voedsel eten. We herstellen het brein naar zijn oorspronkelijke staat op dit gebied. De maagband zelf is eigenlijk slechts een hulpmiddel binnen het traject om het gedrag te veranderen.
✓ Eerste sessie: Duurt ca. 2 uur en omvat duidelijke uitleg, bespreking en vaststelling van jouw doelen en streefgewicht. Hierbij wordt tevens de virtuele maagband geïnstalleerd door middel van hypnose. Ons onbewuste kan geen onderscheid maken tussen werkelijkheid en fictie en wanneer de suggestie van de maagband is geaccepteerd door je onbewuste, zal je lichaam hier vrijwel direct op reageren en dit betekent dat je veel minder gaat eten dan daarvoor. Je ontvangt een audiobestand om dagelijks te beluisteren, bijvoorbeeld voor het slapengaan of op een ander geschikt moment.

✓ Tweede sessie: Vindt plaats ongeveer 10 dagen na de eerste sessie. Tijdens deze sessie bespreken we hoe je je voelt en hoe de operatie aanslaat, tevens is er een check-up van de virtuele maagband. We praten over de veranderingen die je hebt opgemerkt, hoe je eetpatroon is veranderd en of je nog tegen uitdagingen aanloopt.

✓ Derde sessie: Hier gaan we de dieperliggende redenen van emotioneel eten, overeten en eetverslaving aanpakken door middel van hypnose. We richten ons op gedragsverandering en het loslaten van beperkende gedachten en emoties. Je gaat – in hypnose – terug naar daar waar het allemaal ontstaan is, of wat het heeft veroorzaakt. En je lost het daar ook zelf op!

✓ Vierde sessie: Indien er nog angst is om de laatste kilo’s te verliezen, zullen we deze angst wegnemen. We kijken ook naar eventuele patronen die je wilt loslaten, beperkende overtuigingen over jezelf, kortom alles wat nodig is om jouw doel te bereiken.

✓ Vijfde sessie: Alles wat nog vereist is om ervoor te zorgen dat jij de controle behoudt over jouw leven.

Tussen de sessies door is er onlive ondersteuning indien nodig.